Aktivnosti

besplatnost

BESPLATNOST

upućuje na besprijekornost neke usluge ili dobra kada ih oni imaju isplate se izuzimaju bez da korisnik plaća naknadu.

solidarnost

SOLIDARNOST

je dobrovoljna socijalna kohezija, spremnost da se pomogne i dodijeli međusobna podrška unutar grupe.

ekologija

EKOLOGIJA

znanost koja proučava odnose među živim organizmima, kao i njihov utjecaj na okoliš u kojem obitavaju, te utjecaj tog okoliša na njih.

cjelozivotno ucenje

CJELOŽIVOTNO UČENJE

definira se kao aktivnost učenja tijekom cijelog života s ciljem unapređenja znanja, vještina i sposobnosti unutar osobne, društvene i poslovne perspektive.

Susreti

susreti

Na susretima prvog četvrtka u mjesecu sastajemo se svi zajedno kako bismo se bolje upoznali, prenijeli entuzijazam i dodatno motivirali jedni druge. Za promijeniti ekonomiju najprije moramo promijeniti čovjeka. Zato dijelimo svoja iskustva i svjedočanstva o životu EoF-a i ostale događaje gdje smo doživjeli providnost, bratstvo te druge pozitivne primjere iz naše okoline. Komentiramo svoja nova ostvarenja. Razmjenjujemo ideje i zajedno pokušavamo biti "Franjina ekonomija". Pridruži nam se, čekamo i tebe. Svaki susret započinjemo Molitvom sv. Franje za preobraženu svakodnevicu.

Pridruži nam se, čekamo i tebe

Svaki susret započinjemo Molitvom sv. Franje za preobraženu svakodnevnicu.

molitva sv. Franje

Webinari

webinari

Svakog mjeseca organiziramo jedan webinar. Predavanja održavaju mnogi predavači različitih zanimanja. Zajedno prolazimo razne teme iz područja ekonomije i društva. Postavljamo razna pitanja, iznosimo svoje vizije i ideje, nadopunjujemo jedni druge i širimo svoje znanje i iskustva. Svaki webinar biti će unaprijed najavljen i prikazan na našem kalendaru. Uz najavu webinara bit će objavljen i kratki uvod o temi i predavaču kako bi interakcija između predavača i sudionika bila što konkretnija, konstruktivnija i kreativnija te na dobro nas kao pojedinca i zajednice.

Molitva

Molitveni susret održava se svakog trećeg četvrtka u mjesecu. Ovim susretima čuvamo i jačamo karizmu "Franjine ekonomije" i duh zajedništva. Kao i na svim ostalim područjima djelovanjima, tako i ovdje pokušavamo biti što kreativniji te svaki susret obilježimo na drugačiji način. Možeš nam se priključiti i podržati nas svojim molitvama iako možda još nisi član EoF-a.

aktivnosti